Infoisinfo Nederland

Ronald Bruinstroop Natuursteen
Leverancier van steen en zand in Moordrecht

website
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 018237629?

Adres

Zuidplaspolderweg 23. P.C. 2841 DC, Moordrecht, Zuid Holland.
Toon kaart
Neem vandaag contact op


Wat moet je weten over Ronald Bruinstroop Natuursteen

Mijn naam is Ronald Bruinstroop en ik ben eigenaar van Ronald Bruinstroop Natuursteen gevestigd in Moordrecht. Graag zou ik u informeren over het diverse assortiment aan natuursteen producten en diensten die wij leveren. Ons bedrijf staat bekend om het leveren van ambachtelijk maatwerk die geheel aan de eisen van de consument voldoet. Door onze kleinschaligheid is persoonlijke aandacht voor onze klanten vanzelfsprekend, indien een snelle levertijd gewenst is dan is dat vaak in goed overleg mogelijk. Door onze manier van werken hebben wij duurzame samenwerkingsverbanden met andere bedrijven opgebouwd en een vaste klantenkring. Graag komen wij in contact met nieuwe bedrijven en klanten om ook voor u de mogelijkheden te verkennen. Ronald Bruinstroop Natuursteen heeft al ruim 19 jaar ervaring in het leveren, bewerken en plaatsen van natuursteen en composiet in alle soorten en maten. Graniet, marmer, leisteen en Belgisch hardsteen zijn de meest voorkomende steensoorten. Door de toenemende vraag voorzien wij sinds enige jaren ook in alle merken en kleuren composiet materialen. Composiet is zeer sterk, krasvrij en vrijwel onderhoudsvrij wat het uitermate geschikt maakt diverse toepassingen, daarnaast is het in vele kleuren en structuren op de markt, sinds kort is er ook een verbeterde uitvoering van de composiet materialen beter bekend als Keramisch deze zijn onder zeer hoge drukkenen temperaturen gemaakt waardoor de eigenschappen nog beter zijn en voor nog meer toepassingen geschikt zijn door extreme duurzaamheid, slijtvastheid en uv bestendig zijn Ruwweg zijn onze producten in te delen in drie onderdelen: interieur, bouw en gedenkmonument.
Lees verder...
Basalt, Belgisch hardsteen, Composiet, Gabbro, Gneis, Graniet, Hardsteen, Kalksteen, Kwartsiet, Leisteen, Marmer, Travertijn / travertin, Zandsteen, Aanrechtbladen, Dorpels, Gevelbekleding, Keukenbladen, Sanitair, Tafels, Vensterbanken, Vloeren, Wastafels, Advies, Onderhoud, Ontwerpen, Reinigen, Renovatie, Reparatie, Verkoop, Gratis offerte, Begane grond, Honden toegestaan, Badkamers, Gedenkstenen, Grafmonumenten, Onderhoudsproducten, Tegels, Terrassen, Trappen, Impregneren, Maatwerk, Plaatsen, Polijsten, Restauratie, Slijpen, Vervangen, Ornamenten, Urnen

Sociale netwerken

Foto's en video's

Languages
nl

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 08:00:00 17:00:00
   Dinsdag 08:00:00 17:00:00
   Woensdag 08:00:00 17:00:00
   Donderdag 08:00:00 17:00:00
   Vrijdag 08:00:00 17:00:00
   Zaterdag
   Zondag

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed (ma t/m vr:U bent van harte welkom maar wij adviseren voor u naar ons toekomt om eerst te bellen of we aanwezig zijn; za:Voor de Zaterdag adviseren wij om eerst te bellen of we aanwezig zijn)

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

Cash

Beoordelingen van Ronald Bruinstroop Natuursteen (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe